3boys2girls » 性事知多D » 男仔女仔, 唔該你地戴DOM!

2012-5-1 22:51 FATPLE=]
男仔女仔, 唔該你地戴DOM!

係到咁耐成日都見到有人好驚會有左BB

我想問你地
係唔係唔可以戴套?
戴套有咩咁唔好??

唔敢買?

好怕醜?

冇咁好FEEL?

冇錢?

定係點?

[size=4]如果你地搞得, 但係唔做安全措施
有左係自己攞黎, 唔該唔好再上黎不知所措
未夠16果D更甚![/size]

[color=Red]你地搞得, 就要為可能既後果負上責任[/color]
責任可大可小
你既責任可以係買避孕用品, 使你少少錢
亦都可以係墮胎, 伴隨一生既後悔同自責, 仲有係身體既損傷
可以係有性病, 有感染
亦都可以係要照顧BB既成長, 係你正值大好青春既時候

[size=5][color=DarkGreen]青年人, 唔該成熟D[/color][/size]
有D野唔係話你係出面射, 計安全期就可以
關乎人命既事, 唔該你地有留D作為人既智慧
唔好比下面主導
有D事唔係玩玩下

去個7仔唔係咩難事
亦都唔會比人指指點點
你係做緊一D負責任既事
你係保護緊自己, 保護緊對方
一個DOM$10都唔使
需求大既咪食藥囉(唔係事後丸, 事後丸好傷身架知唔知?)

[size=3][color=Red][b]講多次, 你搞得, 就唔該成熟少少[/b][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 FATPLE=] 於 2012-5-8 20:11 編輯 [/i]]

2012-5-3 20:07 FATPLE=]
唔知點解, 果D西痕, 咩體位既 POST咁多人
呢到冇人睇?
睇得出呢到既會員質素& 性觀念哦....

2012-5-7 23:47 FATPLE=]
比更多人睇到

2012-5-8 17:47 mt仔仔
極力讚成樓主所講=]

2012-5-26 19:43 yauyauFisH
sup*

2012-5-29 11:13 zealousk
好認同!!!
支持你

2012-6-7 20:56 神來之筆
岩聽!!!
推一推w:036: