2008-4-13 02:26 【§臭B康§】
天外慘劇

我係天外的老玩家,有多個AC比人爆左,有血魔,霸王,武神,仙術,夜行者   - -,E+又爆升術士60LV啦,玩左15日先41LV- -,但係電腦壞左,岩岩整番又穩唔到絕板的天外碟,真慘- -w:164: w:164:

2008-4-13 12:05 siu_順
免費定收費= =?

2008-4-13 12:11 天外王子比比
天外碟真的絕哂版....

雲起e+只係搞幻想學園...

天外只係陪襯而已w:051:

2008-4-20 16:21 金重*少
上網down番黎玩啦,,,要重玩有幾難

2008-4-27 21:12 阿水
幻想學園都唔好玩既,無聊爆

2008-5-2 00:34 ╳×°細俊◆``
....40lv...
快則1日...慢則3日...

2008-6-11 13:57 小中;;
做咩咁易比人爆ga

2008-6-14 10:05 SHEKEY
上網down

2008-6-16 19:49 臭聰-]
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-7-24 14:22 `_小傑;;
thz

2008-7-26 13:42 ♂﹏燊。
e+更新左有新碟-w-

2008-8-13 18:31 阿比比
如果有絕版碟甘咪有好多錢$_$

2008-8-13 18:41 佩子`
可以係天外down 喜從天降 .. 後然跟住佢d指示做~(官網有齊)
-
個版本係正確的
-
down喜從天降大約半個鐘
-
down完開返佢就自動更新..大約20分鐘到
-
之後就玩得 ..
-
不需要什麼碟吧?!

2008-8-13 20:58 天外王子比比
[quote]原帖由 [i]佩子`[/i] 於 2008-8-13 18:41 發表 [url=http://3boys2girls.com/redirect.php?goto=findpost&pid=23576570&ptid=170011][img]http://3boys2girls.com/images/common/back.gif[/img][/url]
可以係天外down 喜從天降 .. 後然跟住佢d指示做~(官網有齊)
-
個版本係正確的
-
down喜從天降大約半個鐘
-
down完開返佢就自動更新..大約20分鐘到
-
之後就玩得 ..
-
不需要什麼碟吧?! [/quote]

其實ed安裝碟係一隻game ge成長紀錄.....[誇張!?]

每隻碟都紀錄左隻game ge變遷[誇張x2!?]

好似第2個108包咁....送得只係有3個返香,3粒鐵打,一粒1電,紅藍打孔...

ed野係e+e個ver.已經唔值錢......但當時卻可熱賣.....而且係寶物

又好似練練瘋神108咁...24個快香係當時已經放到100m..但e+ ge ver.快香係冇人會要...只有強香先有人要...

所以ed包其實係可以睇到隻game的變遷架~

謬論發表完畢~多謝~

2008-9-6 22:56 鄒仔

2008-10-21 19:15 小柴柴
上鋼down

2008-10-29 18:47 【紫雯﹏。
真係想買隻碟都難過人呀...
唉`天外好似比人遺忘左咁...
但係唔知點解...我仍是鍾愛天外>3<`
但太廢了...所以唔玩啦...+上要讀書=3=`

2009-2-19 15:59 呀燁

2009-2-19 15:59 呀燁

2009-2-19 16:00 呀燁